Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Nieuwe locatie Nigtevecht geopend!

Onze nieuwe patiënten in Nigtevecht en Weesp krijgen per 1 oktober 2023 twee vaste nieuwe huisartsen. Zij zullen werken op onze hoofdlocatie in Weesp, maar ook op onze locatie in Nigtevecht. U heeft een brief van ons ontvangen als dit voor u van toepassing is.

Huisarts Youri Poelemeijer is samen met Huisarts Jolien Heimensem uw huisartsen duo in onze praktijk. Huisarts Poelemeijer start per 1 oktober. Huisarts Heimensem start per 1 november na haar zwangerschapsverlof.

Locatie Nigtevecht
Vanwege de groei van de praktijk openen wij per 4 september een tweede locatie in Nigtevecht. Deze locatie is gevestigd op de Jonkheer Huydecoperstraat 1a, Nigtevecht.
Huisarts Poelemeijer en Heimensem zullen werkzaam zijn op twee locaties.

Naast de locatie in Weesp kunt u dus ook op deze locatie terecht. Het kan voorkomen dat u in de ochtend een afspraak aangeboden krijgt bij uw huisarts op locatie Nigtevecht en in de middag op locatie Weesp. In de komende tijd zal er geleidelijk steeds meer spreekuur in de ochtend in Weesp bijkomen, bij de te verwachten groei van de praktijk.