Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Patiëntenportaal

Regel met gemak uw zorg online met MijnGezondheid.net

In de Patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben*.
Om u aan te melden heeft u een e-mail adres en DigiD met SMS-functie of DigiD-app nodig. 
*Er wordt binnen onze werktijden door de huisarts gereageerd op uw aanvraag.

Afspraken maken met uw huisarts
Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24-uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen bestellen
Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Bestel deze op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicijnoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet. 

Inzage medisch dossier
Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
        Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
        Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
        Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
        Overgevoeligheden en bijzonderheden Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
        Actueel medicatieoverzicht

Online vragen stellen
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van u huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Ook toegang via de app MedGemak
De app MedGemak is een aanvulling op het Patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen. Lees meer


Hoe log ik in op MijnGezondheid.net? 
Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app. Om de veiligheid en privacy van uw gegevens te garanderen maakt MijnGezondheid.net gebruik van DigiD met sms of de DigiD-app. MijnGezondheid.net voldoet daarmee aan de hoogste eisen die de Nederlandse overheid stelt aan het beveiligen van omgevingen waarin de patiënt online inzage heeft in zijn medische gegevens. Via deze inlogprocedure kunt u er vanuit gaan dat alle communicatie vertrouwelijk blijft en uw dossier ook echt alleen door u en uw zorgverlener ingezien kan worden. Maakt u nog geen gebruik van de DigiD app of DigiD met sms-functie dan dient u deze eerst aan te vragen.

De eerste keer inloggen

  • U ontvangt van ons een e-mail met een link. U logt vervolgens veilig in met uw DigiD met sms-verificatie of DigiD app.
  • Ga naar de website: https://home.mijngezondheid.net/inloggen/ en log in volgens onderstaabde stappen.
  • Klik rechtboven op ‘Inloggen’
  • Log vervolgens in met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD app
  • U dient akkoord te gaan met de voorwaarden om uw account te activeren
  • Na activatie kan er informatie uitgewisseld worden. Hiervoor dient u ook uw gegevens in te vullen.
  • U kunt nu gebruik maken van MijnGezondheid.net
  • Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met de huisartsenpraktijk.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnGezondheid.net? 
Wij verwijzen u dan naar de website van MijnGezondheid.net. Op deze pagina worden veel gestelde vragen beantwoord en hebben zijn instructievideo’s over het gebruik van MijnGezondheid.net en de app MedGemak. 

Accounts van patiënten <16 jaar
Op dit moment is het nog niet mogelijk een account voor kinderen onder de 16 jaar aan te maken. Deze functionaliteit is nog niet ontwikkeld.
Als ouder kunt u via uw eigen account e-mail consulten sturen met vragen rondom de gezondheid van uw kind(eren). 

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen
U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.