Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Locatie Nigtevecht

Onze nieuwe patiënten in Nigtevecht en Weesp krijgen per 1 oktober 2023 twee vaste nieuwe huisartsen.

Huisartsenpraktijk Vechtrijk staat voor betrouwbare, laagdrempelige en persoonlijke huisartsenzorg. Flexibiliteit en dienstverlening naar de patiënt zijn hier een onderdeel van. Voor ons is een vaste huisarts een kernwaarde van ons vak en deel van onze visie.

In verband met de groei van de praktijk hebben wij twee nieuwe huisartsen gevonden, die ons team komen versterken.

Zij zullen werken op onze hoofdlocatie in Weesp, maar ook op onze locatie in Nigtevecht.

Huisarts Youri Poelemeijer is samen met Huisarts Jolien Heimensem uw huisartsen duo in onze praktijk. Huisarts Poelemeijer start per 1 oktober. Huisarts Heimensem start per 1 november na haar zwangerschapsverlof.

Zij stellen zich graag aan u voor:
Youri Poelemeijer
Mijn naam is Youri Poelemeijer en ik woon samen met mijn vrouw en zoon in Weesp. Als geboren Amsterdammer ben ik in 2015 als arts afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarna heb ik enkele jaren gewerkt op de afdeling chirurgie en ben ik gepromoveerd op de kwaliteit van bariatrische chirurgie.  Na mijn promotie ben ik gestart aan de huisartsenopleiding in de regio Groningen en heb ik de opleiding in 2023 afgerond. Naast mijn werk hou ik van wielrennen en ben ik graag op het water te vinden. Gelukkig leent Weesp zich voor beide hobby’s.

De komende periode zal ik werkzaam zijn in Huisartsenpraktijk Vechtrijk zowel op locatie Weesp als Nigtevecht. Mijn affiniteit binnen de praktijk ligt bij kleine chirurgische ingrepen, sportgeneeskunde en zorg rondom morbide obesitas. Wellicht tot ziens op één van deze locaties.

Jolien Heimensem
Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Jolien Heimensem. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Muiden en komende zomer verwachten we ons tweede kindje. Vanaf november 2023 zal ik het team van Vechtrijk komen versterken.  In 2012 behaalde ik mijn artsendiploma en sinds 2019 ben ik werkzaam als huisarts. Voordat ik aan de huisartsopleiding begon heb ik een aantal jaar in het ziekenhuis gewerkt als arts gynaecologie, verloskunde en fertiliteit. Deze ervaring komt nog dagelijks van pas in de huisartspraktijk. Ik geniet van het huisartsenvak door het persoonlijke contact met jong en oud met klachten van klein tot groot.  Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het team van Vechtrijk aan de slag te gaan in Nigtevecht en Weesp.

Locatie Nigtevecht
Vanwege de groei van de praktijk openen wij per 4 september een tweede locatie in Nigtevecht.
Deze locatie is gevestigd op de Jonkheer Huydecoperstraat 1a, Nigtevecht.
Huisarts Poelemeijer en Heimensem zullen werkzaam zijn op twee locaties.

Naast de locatie in Weesp kunt u dus ook op deze locatie terecht. Het kan voorkomen dat u in de ochtend een afspraak aangeboden krijgt bij uw huisarts op locatie Nigtevecht en in de middag op locatie Weesp. In de komende tijd zal er geleidelijk steeds meer spreekuur in de ochtend in Weesp bijkomen, bij de te verwachten groei van de praktijk.  

Andere zorgverleners
Wij willen u vragen om de naam van uw nieuwe huisartsen door te geven bij uw andere zorgverleners (ziekenhuis, fysiotherapie, etc.)? Dan komt de correspondentie van de zorgverlener goed terechtkomt.

Apotheek APPO
Om te zorgen dat de medicijnverstrekking in Nigtevecht kan blijven bestaan, wordt de apotheek van Huisartsenpraktijk Nigtevecht overgedragen aan APPO, een landelijk werkende apotheek met afhaalpunten bij meerdere (voorheen) apotheekhoudende huisartsen.
Deze apotheek zal een afhaalautomaat plaatsen waaruit u uw medicatie kunt afhalen. In tegenstelling
tot wat u gewend bent geven de huisarts en doktersassistente geen informatie over uw medicijn. Dit wordt overgenomen door APPO. Heeft u een vraag of opmerking over uw medicijn? Bel of mail de APPO apotheek. Meer informatie hierover leest u in de brief van APPO of bezoek de website van APPO