afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382LR Weesp

Elke werkdag open van

Maandag - vrijdag 8:00 - 17:30

Medewerkers

Medewerkers

Binnen Huisartsenpraktijk Vechtrijk zijn er 2 huisartsenduo’s werkzaam. Zij staan voor moderne zorg en zitten gevestigd in het Regionaal Medisch Centrum van het Tergooi ziekenhuis. Door de samenwerking binnen het centrum is veel zorg dichtbij. 

Mevr. D.J. Gooiker

Huisarts

maandag, donderdag, vrijdag

Mijn naam is Digna Gooiker, moeder van twee kinderen. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, waar ik tevens mijn opleiding Geneeskunde heb gevolgd. Na mijn afstuderen in 2011 ben ik werkzaam geweest als arts assistent bij de Neurologie en de algemene Interne Geneeskunde. De kennis en vaardigheden die ik daar heb opgedaan gebruik ik nog dagelijks in de huisartsenpraktijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Huisartsgeneeskunde. Het huisartsen vak is nooit saai: persoonlijk contact van jong tot oud, spoedeisende zorg afgewisseld met chronische zorg van kleine kwalen tot grote kwalen. In 2016 heb ik de huisartsopleiding afgerond en na een aantal jaar gewerkt te hebben als waarnemend huisarts in verschillende praktijken, werk ik nu drie dagen per week in Huisartspraktijk Vechtrijk. Ik vind het belangrijk dat wij als huisarts laagdrempelig te benaderen zijn voor al uw vragen de hele dag door. Wij streven daarbij naar een hoge kwaliteit van zorg, waarbij wij continuïteit van zorg met zoveel mogelijk een vast gezicht voor de patiënt heel belangrijk vinden. Onze vestiging in het nieuwe Regionaal Medisch Centrum maakt het mogelijk om de zorg dichtbij huis te leveren onder één dak. Ik kijk ernaar uit om samen met u een oplossing te vinden voor uw gezondheidsvraag.

Dhr. R. Bexkens

Huisarts

dinsdag, woensdag, donderdag

Mijn naam is Rens Bexkens, sinds twee jaar vader van een zoon. Ik heb een voorliefde voor voetbal en in mijn vrije tijd kun je mij zien hardlopen in het Flevopark in Amsterdam. 

Na de studie Geneeskunde aan het AMC ben ik de Atlantische Oceaan overgestoken om onderzoek te verrichten naar elleboogblessures bij jonge sporters. Na terugkomst in Nederland heb ik het patiëntencontact in de kliniek weer opgezocht. Met veel plezier heb ik als arts gewerkt in het Tergooi Ziekenhuis (Hilversum) op de afdeling Orthopedie en in het MC Slotervaart (Amsterdam) bij de beschouwende vakken (Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten). Deze opgedane ervaring komt dagelijks nog van pas in de huisartsenpraktijk.

Uiteindelijk heeft de veelzijdigheid van het huisartsenvak ervoor gezorgd dat ik hiervoor heb gekozen: patiënten van jong tot oud, diverse ziektebeelden en langdurige behandelrelaties. Hierbij zijn laagdrempeligheid en continuïteit van hoge kwaliteit van zorg belangrijke pijlers voor mij. Eind januari 2022 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond en per februari zal ik werkzaam zijn in Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan

Mevr. F.S.A.M. Schuiringa

Huisarts

dinsdag, donderdag, vrijdag

Mijn naam is Frederique Schuiringa. Sinds twee jaar ben ik trotse bewoner van het Weesper platteland. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen. Daarna ben ik met veel plezier hard aan het werk gezet bij de Interne geneeskunde in het OLVG. Ik heb de Huisartsenopleiding aan het AMC gevolgd en ben sinds 2019 huisarts. 

Ik voel me bevoorrecht om dit vak uit te mogen oefenen. Je veilig voelen om alles te kunnen vertellen, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hou ervan om persoonlijk en zeker ook gezellig contact te hebben met mijn patiënten en streef ernaar om goed op de hoogte te zijn van nieuwe medische ontwikkelingen. Het liefst denk ik samen na over een behandeling die niet alleen voor de dokter, maar met name voor mijn patiënt goed voelt. 

Mevr. B.J.M. Hagendoorn

Huisarts

maandag, dinsdag, woensdag

Mijn naam is Betty Hagendoorn. Ik ben geboren Amsterdamse en woon daar nu nog steeds samen met mijn man en zoontje.
Mijn artsdiploma heb ik in 2013 behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn eerste baan als arts was in het verpleeghuis, op een afdeling voor ouderen met dementie. Hierna heb ik enkele jaren gewerkt bij de GGD Amsterdam als arts voor daklozen, ongedocumenteerden en mensen met een verslaving.

Mijn huisartsopleiding heb ik in maart 2020 afgerond. Als huisarts heb ik bij verschillende praktijken in Noord-Holland gewerkt, met name om in te vallen voor bijvoorbeeld vakanties of ziekte. Op die manier heb ik ook het team van Huisartspraktijk Vechtrijk leren kennen, en werk ik daar nu op vaste basis 3 dagen in de week.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst aan sport: kickboksen, yoga en duursporten als wielrennen en hardlopen. Ik kom uit een grote Indische familie, en geniet ervan om met hen samen te komen en natuurlijk te eten.

Als huisarts vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer kan zijn in de spreekkamer, waarin we ons beiden op ons gemak kunnen voelen. Ik houd mijn medische kennis graag up-to-date door het volgen van nascholingen en cursussen, en werk zo goed mogelijk volgens onze richtlijnen.
Ik vind het belangrijk om met de situatie van de patiënt mee te denken en zo samen te kunnen beslissen over onderzoeken of behandelingen.

Messa

Doktersassistente

donderdag, vrijdag

Mijn naam is Messa, ik ben 25 jaar oud. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met het maken van illustraties.

Ik heb de opleiding Doktersassistente gevolgd aan het MBO College Lelystad. In 2018 ben ik samen met mijn collega Zoelfija afgestudeerd. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan als inval assistente op verschillende huisartspraktijken. Daarna heb ik 3,5 jaar gewerkt op een vaste praktijk, tot ik in juni 2022 terecht ben gekomen bij Huisarts Vechtrijk. Samen met een leuk en hardwerkend team streven wij er naar om goede zorg te leveren.

Sabine

Doktersassistente

maandag, dinsdag, donderdag

Monique

Doktersassistente

maandag, woensdag, donderdag

Mijn naam is Monique, en woon al vanaf mijn 10de jaar in Weesp.
Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van 2 volwassen zonen.

Vanaf 1 mei 2023 kom ik in het team van Huisartsenpraktijk Vechtrijk versterken.

Ik heb de A-inservice opleiding voor verpleegkundige gevolgd in toen nog Streekziekenhuis Hilversum.

De naam van Streekziekenhuis Hilversum is inmiddels overgaan in de naam Tergooi MC. Waarin ik in het afgelopen jaar in de functie als Transferverpleegkundige heb gewerkt.

Ook heb ik de afgelopen 3 jaar, naast mijn werk als (transfer)verpleegkundige in Tergooi MC, gewerkt in Weesp als wijkverpleegkundige voor Vivium.

Na bijna 30 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt, ga ik nu de overstap maken naar de huisartsenpraktijk. Waar ik ontzettend veel zin in heb!

Samen met een leuk en hardwerkend team streef (ook) ik er naar om goede zorg te leveren.

Jo-Anncey

Stagiaire Doktersassistente

maandag, dinsdag, woensdag

Anouk

Praktijkmanager

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag ochtend

Mijn naam is Anouk, ik ben 29 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Zaandam.

Na mijn opleiding Doktersassistente aan het ROC Horizon College in Purmerend ben ik bij verschillende huisartsenpraktijken werkzaam geweest. Ook heb ik gewerkt als Triagist bij Huisartsenpost Zaanstreek/Waterland. Hier heb ik mijn kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. 

Sinds 1 mei 2020 kom ik het team van Huisartsenpraktijk Vechtrijk versterken. Op 2 juli 2020 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen voor de opleiding Praktijkmanagement eerstelijns- en ketenzorg aan de InHolland Academy Amsterdam.

Samen met de huisartsen streef ook ik naar goede kwaliteit van zorg. 

Zoelfija

Doktersassistente

dinsdag, woensdag, vrijdag

Marike

Praktijkondersteuner GGZ

maandag, dinsdag, donderdag

Mijn naam is Marike van Hoeke.
Ik woon in Hilversum met mijn man, 3 kinderen, hond en kat. In mijn vrije tijd kunt u mij vinden in de natuur of in de keuken. Ik vind het heerlijk om te wandelen op de hei met mijn hond of uitgebreid te koken voor vrienden.
In 1992 startte ik in de zorg met de opleiding voor verpleegkundige. Na een aantal jaren als oncologie-verpleegkundige in het AVL en daarna als wijkverpleegkundige, heb ik de overstap gemaakt naar de GGZ.
Een juiste keuze voor mij, want de mens achter zijn ziekte kunnen ontmoeten, geeft mij voldoening en plezier! Binnen de GGZ heb ik met 15 jaar praktijkervaring en scholing een stevige fundering gelegd voor mijn werk als POH-GGZ. Ik kan u diverse elementen uit bestaande GGZ-behandelingen aanbieden.
U kunt mij gerust een fan noemen van Acceptance and Commitment therapy en Mindfulness(-zelfcompassie). Ik werk graag met begeleide zelfhulpmethodiek, zodat u ook buiten de spreekkamer aan de slag kan. Natuurlijk denk ik mee over een passende verwijzing, als het antwoord op de hulpvraag in intensievere of alternatieve hulpverlening ligt.

Wat kenmerkt mijn werkwijze? Ik ben empathisch en pragmatisch.
U krijgt van mij geen one-size-fits-all-oplossing voor uw probleem, wel leg ik mijn perspectief naast dat van u. Ik geloof meer in de kracht van acceptatie dan in de maakbaarheid van mens-zijn. Ik zie écht luisteren als mijn belangrijkste instrument. Met de vragen en handreikingen, die daaruit voortkomen ondersteun ik uw zelfreflectie en veerkracht.

Dhr. J.A.M. Clemens

Praktijkhouder

Mijn naam is Joost Clemens, vader van 3 kinderen waarvan 2 inmiddels studeren. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, doe ik aan zweefvliegen en bezoek graag af en toe een klassiek concert. Ik ben ca 25 jaar geleden in Noord-Engeland (Newcastle upon Tyne) opgeleid tot huisarts. Ik heb nog steeds veel plezier in mijn werk en doe nog steeds spreekuur in Ouderkerk aan de Amstel. Ik heb veel plezier in het contact met mensen en dat is de fundering onder mijn werkplezier.

Daarnaast houd me ik graag bezig met de organisatorische kant van een huisartsenpraktijk: dienstverlening, bereikbaarheid, huisvesting, stijl, nieuwe ontwikkelingen, etc. Dat is een soort bijbaan geworden voor mij, die het werkplezier nog meer verhoogt. In Weesp startte ik met collega Digna Gooiker Huisartsenpraktijk Vechtrijk in maart 2019. Nu die praktijk de afgelopen jaren flink gegroeid is, doe ik in Weesp alleen nog bij uitzondering spreekuur en hou ik me vooral bezig met de organisatie van de praktijk, samen met Digna Gooiker en praktijkmanager Anouk Gnade.

Contactgegevens

Korte Muiderweg 2a
1382 LR Weesp
Tel:  0294 – 20 00 20

Website gemaakt door Cura ICT voor ICT MKB