afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382LR Weesp

Elke werkdag open van

Maandag - vrijdag 8:00 - 17:30

Medewerkers

Medewerkers

Binnen Huisartsenpraktijk Vechtrijk zijn huisarts Joost Clemens en Digna Gooiker werkzaam. Zij staan voor moderne zorg en zitten gevestigd in het Regionaal Medisch Centrum van het Ter Gooi ziekenhuis. Door de samenwerking binnen het centrum is veel zorg dichtbij. 

Video afspelen
Huisarts Digna Gooiker

Mevr. D.J. Gooiker

Huisarts

Mijn naam is Digna Gooiker, moeder van twee kinderen. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, waar ik tevens mijn opleiding Geneeskunde heb gevolgd. Na mijn afstuderen in 2011 ben ik werkzaam geweest als arts assistent bij de Neurologie en de algemene Interne Geneeskunde. De kennis en vaardigheden die ik daar heb opgedaan gebruik ik nog dagelijks in de huisartsenpraktijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Huisartsgeneeskunde. Het huisartsen vak is nooit saai: persoonlijk contact van jong tot oud, spoedeisende zorg afgewisseld met chronische zorg van kleine kwalen tot grote kwalen. In 2016 heb ik de huisartsopleiding afgerond en na een aantal jaar gewerkt te hebben als waarnemend huisarts in verschillende praktijken, werk ik nu drie dagen per week in Huisartspraktijk Vechtrijk. Ik vind het belangrijk dat wij als huisarts laagdrempelig te benaderen zijn voor al uw vragen de hele dag door. Wij streven daarbij naar een hoge kwaliteit van zorg, waarbij wij continuïteit van zorg met zoveel mogelijk een vast gezicht voor de patiënt heel belangrijk vinden. Onze vestiging in het nieuwe Regionaal Medisch Centrum maakt het mogelijk om de zorg dichtbij huis te leveren onder één dak. Ik kijk ernaar uit om samen met u een oplossing te vinden voor uw gezondheidsvraag.

foto rens

Dhr. R. Bexkens

Huisarts

Mijn naam is Rens Bexkens, sinds twee jaar vader van een zoon. Ik heb een voorliefde voor voetbal en in mijn vrije tijd kun je mij zien hardlopen in het Flevopark in Amsterdam. 

Na de studie Geneeskunde aan het AMC ben ik de Atlantische Oceaan overgestoken om onderzoek te verrichten naar elleboogblessures bij jonge sporters. Na terugkomst in Nederland heb ik het patiëntencontact in de kliniek weer opgezocht. Met veel plezier heb ik als arts gewerkt in het Tergooi Ziekenhuis (Hilversum) op de afdeling Orthopedie en in het MC Slotervaart (Amsterdam) bij de beschouwende vakken (Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten). Deze opgedane ervaring komt dagelijks nog van pas in de huisartsenpraktijk.

Uiteindelijk heeft de veelzijdigheid van het huisartsenvak ervoor gezorgd dat ik hiervoor heb gekozen: patiënten van jong tot oud, diverse ziektebeelden en langdurige behandelrelaties. Hierbij zijn laagdrempeligheid en continuïteit van hoge kwaliteit van zorg belangrijke pijlers voor mij. Eind januari 2022 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond en per februari zal ik werkzaam zijn in Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan

frederique

Mevr. F.S.A.M. Schuiringa

Huisarts

Mijn naam is Frederique Schuiringa. Sinds twee jaar ben ik trotse bewoner van het Weesper platteland. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen. Daarna ben ik met veel plezier hard aan het werk gezet bij de Interne geneeskunde in het OLVG. Ik heb de Huisartsenopleiding aan het AMC gevolgd en ben sinds 2019 huisarts. 

Ik voel me bevoorrecht om dit vak uit te mogen oefenen. Je veilig voelen om alles te kunnen vertellen, staat bij mij hoog in het vaandel. Ik hou ervan om persoonlijk en zeker ook gezellig contact te hebben met mijn patiënten en streef ernaar om goed op de hoogte te zijn van nieuwe medische ontwikkelingen. Het liefst denk ik samen na over een behandeling die niet alleen voor de dokter, maar met name voor mijn patiënt goed voelt. 

Betty

Mevr. B.J.M. Hagendoorn

Huisarts

Mijn naam is Betty Hagendoorn. Ik ben geboren Amsterdamse en woon daar nu nog steeds samen met mijn man en zoontje.
Mijn artsdiploma heb ik in 2013 behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn eerste baan als arts was in het verpleeghuis, op een afdeling voor ouderen met dementie. Hierna heb ik enkele jaren gewerkt bij de GGD Amsterdam als arts voor daklozen, ongedocumenteerden en mensen met een verslaving.

Mijn huisartsopleiding heb ik in maart 2020 afgerond. Als huisarts heb ik bij verschillende praktijken in Noord-Holland gewerkt, met name om in te vallen voor bijvoorbeeld vakanties of ziekte. Op die manier heb ik ook het team van Huisartspraktijk Vechtrijk leren kennen, en werk ik daar nu op vaste basis 3 dagen in de week.

In mijn vrije tijd doe ik het liefst aan sport: kickboksen, yoga en duursporten als wielrennen en hardlopen. Ik kom uit een grote Indische familie, en geniet ervan om met hen samen te komen en natuurlijk te eten.

Als huisarts vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer kan zijn in de spreekkamer, waarin we ons beiden op ons gemak kunnen voelen. Ik houd mijn medische kennis graag up-to-date door het volgen van nascholingen en cursussen, en werk zo goed mogelijk volgens onze richtlijnen.
Ik vind het belangrijk om met de situatie van de patiënt mee te denken en zo samen te kunnen beslissen over onderzoeken of behandelingen.

sabine

Sabine

Doktersassistente

messa

Messa

Doktersassistente

Foto website

Anouk

Praktijkmanager

Mijn naam is Anouk, ik ben 28 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Zaandam.

Na mijn opleiding Doktersassistente aan het ROC Horizon College in Purmerend ben ik bij verschillende huisartsenpraktijken werkzaam geweest. Ook heb ik gewerkt als Triagist bij Huisartsenpost Zaanstreek/Waterland. Hier heb ik mijn kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. 

Sinds 1 mei 2020 kom ik het team van Huisartsenpraktijk Vechtrijk versterken. Op 2 juli 2020 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen voor de opleiding Praktijkmanagement eerstelijns- en ketenzorg aan de InHolland Academy Amsterdam.

Samen met de huisartsen streef ook ik naar goede kwaliteit van zorg. 

Zoelfija

Doktersassistente

Hiba

Doktersassistente

IMG-20191210-WA0028

Melle

Praktijkondersteuner GGZ

Onze praktijkondersteuner GGZ is Melle Cipressi. Zij stelt zich graag even voor:

“Hallo, ik ben Melle. Ik woon in Weesp en ben moeder van twee kinderen. Ik werk sinds 5 jaar als praktijkondersteuner GGZ en sinds de oprichting ook bij huisartsenpraktijk Vechtrijk. Ik ben psychologe en ondersteun mensen die mentale en stressgerelateerde klachten hebben (zoals burnout en slaapproblemen), grote tegenslagen of verliezen in hun leven mee maken en daar hulp bij zoeken. Ook kan ik samen inventariseren wat er speelt en wat er wellicht elders (binnen de GGZ of daarbuiten) nodig is om verder geholpen te worden. Ik kan je helpen met het vinden van de juiste zorgprofessional als mijn expertise, werkwijze of hulp niet bij jou of jouw probleem past. Ik werk o.a. met cognitieve gedrags therapeutische technieken en acceptance and commitment therapie. Daarnaast ben ik bezig met een opleiding tot leefstijl coach. Mijn werkwijze is open, transparant, gelijkwaardig en ik laat de regie en wijsheid bij jou. Daarbij schuw ik niet om “liefdevol te confronteren”: jou op vriendelijke en respectvolle manier bewust maken van wellicht pijnlijke punten, waarvan ik denk dat ze waardevol zijn om aandacht te krijgen. Het liefst ga ik tijdens onze gesprekken samen wandelen, maar de gesprekken kunnen ook zeker op de praktijk plaatsvinden”. 

marike

Marike

Praktijkondersteuner GGZ

Huisarts Clemens

Dhr. J.A.M. Clemens

Praktijkhouder

Mijn naam is Joost Clemens, vader van 3 kinderen waarvan 2 inmiddels studeren. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, doe ik aan zweefvliegen en bezoek graag af en toe een klassiek concert. Ik ben ca 25 jaar geleden in Noord-Engeland (Newcastle upon Tyne) opgeleid tot huisarts. Ik heb nog steeds veel plezier in mijn werk en doe nog steeds spreekuur in Ouderkerk aan de Amstel. Ik heb veel plezier in het contact met mensen en dat is de fundering onder mijn werkplezier.

Daarnaast houd me ik graag bezig met de organisatorische kant van een huisartsenpraktijk: dienstverlening, bereikbaarheid, huisvesting, stijl, nieuwe ontwikkelingen, etc. Dat is een soort bijbaan geworden voor mij, die het werkplezier nog meer verhoogt. In Weesp startte ik met collega Digna Gooiker Huisartsenpraktijk Vechtrijk in maart 2019. Nu die praktijk de afgelopen jaren flink gegroeid is, doe ik in Weesp alleen nog bij uitzondering spreekuur en hou ik me vooral bezig met de organisatie van de praktijk, samen met Digna Gooiker en praktijkmanager Anouk Gnade.

Contactgegevens

Korte Muiderweg 2a
1382 LR Weesp
Tel:  0294 – 20 00 20

Website gemaakt door Cura ICT voor ICT MKB