Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Algemene praktijkinformatie

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Spoedgevallen
Bel direct 112 bij een levensbedreigende situatie!
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u met 0294-20 00 20.

Afspraken

Afspraken maken
Wij werken alleen op afspraak.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen tussen 08:00-17:00 uur.

Spreekuur
In de ochtend en in de middag kunt u een afspraak maken voor het spreekuur. Tussen de spreekuren door zijn de huisartsen geregeld op pad voor visites bij onze patiënten of beantwoorden zij de telefonische afspraken. 

Bij het maken van een afspraak zullen wij vragen naar de reden van uw contact. Wij doen dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken.

Telefonisch terugbelspreekuur
Voor uitslagen van onderzoeken en vragen waar u niet voor op consult hoeft te komen, kunt u een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur.

Online regelen van e-mailconsulten en aanvragen medicatie
Het is mogelijk om via de beveiligde patientenomgeving herhaalrecepten aan te vragen. Ook kunt u uw vraag stellen aan de huisarts via het eConsult (bij spoedeisende vragen dient u uiteraard telefonisch contact op te nemen). Hierdoor krijgt u meer regie over uw afspraken en medicatie. U kunt alleen reeds eerder voorgeschreven medicatie herhalen. Uw huisarts kan dan de door u aangevraagde medicatie direct accorderen.
Registreer u hier voor in het Patiëntenportaal.

Regionaal Medisch Centrum

De volgende specialismen uit het Tergooi Ziekenhuis houden spreekuur in het nieuwe centrum: cardiologie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, keel-, neus- en oorheelkunde, maag-darm-leverziekten, neurologie, orthopedie, reumatologie en plastische chirurgie. Kaak- en aangezichtschirurgie volgt in de zomer.

Diagnosestudio
In de Diagnosestudio bij ons in het Regionaal Medisch Centrum kunt u  terecht voor eenvoudige diagnostiek zoals het maken van een röntgenfoto, een echo of een botdichtheidsmeting. Ook kunt u hier terecht voor bloedafname en urine- en ontlastingsonderzoek.

Voor laboratoriumonderzoek kunt u elke werkdag terecht op afspraak. De afspraak maakt u zelf met het Tergooi Ziekenhuis.
Voor laboratoriumonderzoek en radiologie onderzoek heeft u een verwijzing nodig.

Huisartsenpost

Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de regio Gooi en Vechtstreek samen.
De huisartsenpost is voor spoed iedere werkdag na 17:00 uur bereikbaar tot de volgende werkdag 8:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen.

Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 088-130 96 00

Houdt bij het maken van de afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. Gediplomeerde triagisten stellen door middel van een aantal vragen vast welke hulp kan worden geboden.