Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382LR Weesp

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:30

Praktijk nieuws

Zwangerschapsverlof & Waarneming

Vanaf 22 mei 2023 tot december 2023 is huisarts Betty Hagendoorn met zwangerschapsverlof.

Tijdens haar afwezigheid zult u gezien de beperkte personeelscapaciteit in de zomermaanden te maken krijgen met wisselende huisartsen.

Vanaf september zal haar collega, Els van der Veen, 3 dagen waarnemen bij ons in de praktijk. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Els van der Veen. Samen met mijn partner woon ik sinds kort in Hilversum.

Ik heb geneeskunde in Leiden gestudeerd. Hierna heb ik met veel plezier op de afdeling Interne geneeskunde en Spoedeisende Hulp van het Haaglanden Medisch Centrum gewerkt. De ervaring die ik daar heb opgedaan, komt nog steeds goed van pas in de huisartsenpraktijk. 

Ik heb de huisartsenopleiding aan het LUMC gevolgd. Sinds 2021 ben ik huisarts. Ik heb eerst in de regio Den Haag gewerkt als waarnemend huisarts. Sinds kort ben ik verhuisd naar Hilversum en werk ik op verschillende plekken in de regio.

Ik geniet enorm van de mooie omgeving hier. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of met de gravelbike de hei op.

Als huisarts vind ik het belangrijk dat er een veilige, open sfeer heerst. Waarbij ik goed probeer te luisteren naar uw hulpvraag en waarbij we samen kijken naar wat voor u de beste vervolgstappen zijn. 

Per oktober zal ik in deze praktijk aan de slag gaan. Ik kijk hier erg naar uit.