Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Meer informatie betreffende de fusie

Huisartsenpraktijk Elise en Huisartsenpraktijk Vechtrijk zullen per 1 juli samengaan. De praktijken gaan verder onder de naam Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Door deze fusie ontstaat er een huisartsenpraktijk die beter voorbereid kan worden op de toekomst, met behoud van vertrouwde gezichten en kwaliteit van zorg. Huisartsenpraktijk Vechtrijk staat voor betrouwbare, laagdrempelige en persoonlijke huisartsenzorg. Flexibiliteit en dienstverlening naar de patiënt zijn hier een onderdeel van.
Graag informeren wij u over de veranderingen die onvermijdelijk gepaard gaan met de fusie.

Praktijkruimte Huisartsenpraktijk Elise vanaf 27 juni gesloten
Vanwege de verhuizing van Huisartsenpraktijk Elise is de praktijkruimte aan het Stationsplein vanaf maandag 27 juni gesloten. Tot en met donderdag 30 juni zijn zij wel te bereiken via het bekende telefoonnummer 0294-412 426 voor de huidige patiënten van Huisartsenpraktijk Elise. De consulten worden al uitgevoerd op de nieuwe locatie.

Beide praktijken zijn deze week beperkt beschikbaar voor spreekuur. Uiteraard zien wij alle klachten die niet uitgesteld kunnen worden! Wij vragen om uw begrip.
Telefoonnummer vanaf 1 juli 2022 voor alle patiënten 0294 – 20 00 20.

Wijziging openingstijden: Open van 8:00 tot 17:30 uur
Vanaf 1 juli zijn wij gedwongen om de sluitingstijd van de praktijk een halfuur te vervroegen naar 17:30 uur.

Het team
Binnen de grotere praktijk heeft u een vast duo van twee eigen huisartsen. Voor ons is dat een kernwaarde, deel van onze visie. Voor de huidige patiënten van Huisartsenpraktijk Vechtrijk zullen dokter Gooiker en dokter Bexkens uw vaste dokter blijven in onze praktijk. Het team zal worden uitgebreid met twee dokters. Dokter Schuiringa, die reeds een jaar werkt in Huisartsenpraktijk Elise blijft verbonden aan onze praktijk. Dokter Hagendoorn wordt haar vaste collega. De patiënten van Huisartsenpraktijk Elise hebben reeds een brief ontvangen waarin staat welke vast huisartsen duo ze krijgen. Het team zal verder worden uitgebreid met extra doktersassistenten, een extra praktijkondersteuner GGZ.

Open huis 12 juli
Bent u nieuw bij ons in de praktijk en vindt u het leuk om net als de patiënten van Huisartsenpraktijk Elise, alvast een kijkje te komen nemen in de nieuwe praktijk? Op dinsdag 12 juli houden wij van 15:30 uur tot 17:30 uur een informeel open huis.

Terugbelverzoek telefonie
De toename van het aantal patiënten zal ervoor zorgen dat de druk op onze telefoonlijn sterk toeneemt en u te maken kan krijgen met langere wachttijden, dan u van ons gewend bent. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken. Zodra de wachtrij aan de telefoon snel toeneemt, krijgt u de keuze voor een ‘terugbel verzoek’. Tijdens onze lunchpauze zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar. Ook dan kunt u kiezen voor een terugbel verzoek.