Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

NHG Praktijkaccreditering behaald!

Onze praktijk is dit jaar met succes geslaagd voor het Kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG)!

Met het behalen van dit keurmerk tonen wij aan dat de praktijk voldoet aan de kwaliteitsonderdelen en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. We zijn er trots op dat we dit keurmerk hebben mogen ontvangen!

Om een idee te krijgen van de mening van onze patiënten zijn er afgelopen jaar enquêtes verstuurd. Wij zijn erg blij met de grote respons. Daarvoor onze hartelijke dank aan de mensen die de enquêtes ingevuld hebben. 

Ook nu kunt u de enquête invullen. Wij waarderen uw mening zodat wij continue onze praktijk kunnen verbeteren.