Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Nog geen huisarts in Weesp? Wordt patient bij huisartsenpraktijk Vechtrijk

Heeft u nog geen huisarts in Weesp? Huisartsenpraktijk Vechtrijk is een moderne praktijk voor gezinnen met ruime openingstijden. 

ZORG ONLINE

Het is mogelijk om online afspraken te maken, herhaalrecepten te bestellen en vragen te stellen per e-mail via de beveiligde patientenomgeving.

ZORG ONLINE

Is er sprake van acuut levensgevaar bel dan met 112! Wilt u toch met spoed de huisartsenpraktijk spreken bel dan met
0294200020

ZORG ONLINE

Is er sprake van acuut levensgevaar bel dan met 112! Wilt u toch met spoed de huisartsenpraktijk spreken bel dan met
0294200020

Huisartsen

Dhr J.A.M. Clemens houdt spreekuur op maandag en vrijdag.
Mw D.J. Gooiker houdt spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag.

Openingstijden
De praktijk is iedere werkdag bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Spoedgevallen
Bel direct 112 bij een levensbedreigende situatie!
Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u met 0294-20 00 20.

Afspraken maken
Wij werken alleen op afspraak.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen tussen 08:00-18:00 uur.

Spreekuur
Wij starten met twee spreekuren per dag: van 8:00 uur tot 10:00 uur en van 15:30 tot 18:00 uur. Tussen de spreekuren door zijn wij regelmatig in de praktijk te vinden, maar ook geregeld op pad om kennis te maken met andere zorgaanbieders in de buurt en natuurlijk voor visites bij onze patiënten. Wij zijn dus altijd in de buurt. Wilt u graag tussen onze spreekuren door een afspraak, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Bij het maken van een afspraak zullen wij vragen naar de reden van uw contact. Wij doen dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken.

Telefonisch terugbelspreekuur
Voor uitslagen van onderzoeken en vragen waar u niet voor op consult hoeft te komen, kunt u een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur.

Online regelen van afspraken, email consulten en aanvragen medicatie

Het is mogelijk om via de beveiligde patientenomgeving afspraken te maken en herhaalrecepten aan te vragen. Ook kunt u uw vraag stellen aan de huisarts via het eConsult (bij spoedeisende vragen dient u uiteraard telefonisch contact op te nemen). Hierdoor krijgt u meer regie over uw afspraken en medicatie. U kunt alleen reeds eerder voorgeschreven medicatie herhalen. Uw huisarts kan dan door u aangevraagde medicatie direct accorderen. registreer u hier voor het patientenportaal.

Als u zich voor de eerste keer heeft aangemeld voor het patiëntenportaal, dan kan het een paar dagen duren voordat u gebruik kunt maken maken van de online functies. Wij doen ons best uw aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij zijn verplicht een telefonische verificatie uit te voeren. Het betreft immersa uitwisseling van patienteninformatie en hier gaan wij uiteraard zorgvuldig mee om.

Uw Zorg online app
De beveiligde pateintenomgeving is ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts en een eConsult starten!

Download nu de gratis app Uw Zorg online via de App store of in Google Play.

Regionaal medisch Centrum
Vanaf 23 april houden de volgende specialismen uit Tergooi spreekuur in het nieuwe centrum: cardiologie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, keel-, neus- en oorheelkunde, maag-darm-leverziekten, neurologie, orthopedie, reumatologie en plastische chirurgie. Kaak- en aangezichtschirurgie volgt in de zomer.

Algemeen telefoonnummer: 088 753 1753

Diagnosestudio
In de Diagnosestudio bij ons in het Regionaal Medisch Centrum kunt u terecht voor eenvoudige diagnostiek zoals het maken van een röntgenfoto, een echo of een botdichtheidsmeting. Ook kunt u hier terecht voor bloedafname en urine- en ontlastingonderzoek.

Voor laboratoriumonderzoek kunt u elke werkdag van 8:00 uur tot 11:45 uur zonder afspraak terecht.

Radiologie: elke werkdag geopend tussen 8:00 uur en 16:45 uur op afsrpaak. u kunt er terecht voor een rontgenfoto, echografie en botdichtheidsmeting. Telefoonnummer; 088 753 1800

Voor laboratoriumonderzoek en radiologie onderzoek heeft u een verwijzing nodig.

Avond-, nacht- en weekenddienst
De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld via de huisartsenpost. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de regio Gooi en Vechtstreek samen.

De huisartsenpost is voor spoed iedere werkdag na 17:00 uur bereikbaar tot de volgende werkdag 8:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 088-130 96 00

Houdt bij het maken van de afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. Gediplomeerde triagisten stellen door middel van een aantal vragen vast welke hulp kan worden geboden.

Huisartsenpost Blaricum: Rijksstraatweg 3 (A1, Afslag 8, Blaricum) 1261 AN Blaricum primair-hap.nl

Feestdagen
Op de volgende feestdagen is de praktijk gesloten: 1 januari, 2e paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e
pinksterdag, 1e en 2e kerstdag. Op deze dagen kunt u terecht bij de huisartsenpost.

Moet u naar de dokter?
Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt u dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch. Met behulp van “Moet ik naar de dokter?” kunt u nu zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen. Dat kan via de digitale zelftriage op de website www.moetiknaardedokter.nl of met de gratis app van “Moet ik naar de dokter?” die als enige in Nederland is goedgekeurd door het Nederland Huisartsen Genootschap (NHG) en al meer dan 350.000 keer is gedownload.

Regeling bij afwezigheid
Wanneer een van de huisartsen afwezig is in verband met vakantie of nascholing blijft de praktijk open en zal er in de praktijk zo nodig een waarnemend arts aanwezig zijn. De patiëntendossiers worden beschikbaar gesteld aan de waarnemend arts.

Openingstijden

Ma : 08:00 – 18:00


Di : 08:00 – 18:00


Woe: 08:00 – 18:00


Do : 08:00 – 18:00


Vrij : 08:00 – 18:00

 

Regel uw zorg online