Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Patiëntenportaal

Regel met gemak uw zorg online!

Overstap nieuw Patiëntenportaal 
Tussen 1 en 8 oktober 2021 stappen wij over naar een ander Huisartsen Informatie Systeem (HIS), genaamd,  Medicom en krijgen wij een nieuw  Patiëntenportaal, genaamd MijnGezondheid.net.

Vanaf 1 oktober is het niet meer mogelijk gebruik te maken (of een nieuw account aan te maken) van uw huidige account via de applicatie Uwzorgonline of via de website.

U account bij Uwzorgonline wordt vanaf 1 oktober ontkoppeld.

Op 8 oktober krijgt u een mail van ons toegestuurd zodat u gebruik kunt maken van ons nieuwe Patiëntenportaal: MijnGezondheid.net.
Tussen 1 en 8 oktober is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van het Patientenportaal. In de mail staat beschreven hoe u, met uw DigiD, kunt inloggen in het nieuwe portaal. Heeft u geen mail gehad op 8 oktober, neem dan contact met ons op.
——————————————————————————————————————————————
In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben*. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.
*Er wordt binnen onze werktijden door de huisarts gereageerd op uw aanvraag.

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken

De online diensten via de app gebruiken? Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona.

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?
Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt inloggen op UwZorgOnline
Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Gebruik hierbij de Handleiding voor patiënten of bezoek de patiëntenhelpdesk.
Komt u er hierna alsnog niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0294-20 00 20. 

Accounts van patiënten <16 jaar
Op dit moment is het nog niet mogelijk een account voor kinderen onder de 16 jaar aan te maken. Deze functionaliteit is nog niet ontwikkeld.
Als ouder kunt u via uw eigen account e-mail consulten sturen met vragen rondom de gezondheid van uw kind(eren). 

Zijn uw gegevens veilig?
Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen
U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.