Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Overname Huisartsenpraktijk Nigtevecht

De komende tijd gaat er het een en ander veranderen bij ons in de praktijk waarover wij u graag informeren.

Huisartsenpraktijk Nigtevecht wordt Huisartsenpraktijk Vechtrijk
Per 1 juli 2023 zal de huisartsenpraktijk van Mevr. Wynia en Dhr. Schinkel worden overgenomen door Huisartsenpraktijk Vechtrijk in Weesp.

In principe zal u als vaste patiënt van Huisartsenpraktijk  Vechtrijk hier weinig van merken. U behoudt dezelfde twee vaste huisartsen en zorg zoals u tot op heden van ons gewend bent. Voor de nieuwe patiënten zal een derde huisartsenteam gaan zorgen.

Locatie Nigtevecht blijft open
Wij willen ook vanaf 1 juli de locatie in Nigtevecht elke ochtend geopend houden voor spreekuur. In de middag kunt u terecht op onze hoofdlocatie in Weesp, als u dat beter schikt. U wordt op het spreekuur gezien door twee vaste huisartsen. Wij werven daarvoor op dit moment twee nieuwe collega’s. De vertrouwde doktersassistentes van de praktijk in Nigtevecht blijven ook na de overname uw eerste contactpersoon.

Rondom de overname kan met de instroom van een team ervaren medewerkers en uitbreiding van het aantal patiënten wat aanpassingsproblemen geven. Wij gaan onze uiterste best doen om dit te voorkomen, maar hopen ook op enig begrip van uw kant.

Bent u patiënt bij Huisartsenpraktijk Nigtevecht? Tot 1 juli verandert er niets. Wij zullen u in juni meer gedetailleerde informatie verstrekken.