Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Zwangerschapsverlof & Waarneming

Vanaf 19 september 2022 tot en met januari 2023 is huisarts Frederique Schuiringa met zwangerschapsverlof.

Tijdens haar afwezigheid zal haar collega, Els van der Veen, 3 dagen waarnemen bij ons in de praktijk.
Wij zijn blij dat zij ons team in deze periode komt versterken.

Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Els van der Veen. Samen met mijn partner woon ik sinds kort in Hilversum.

Ik heb geneeskunde in Leiden gestudeerd. Hierna heb ik met veel plezier op de afdeling Interne geneeskunde en Spoedeisende Hulp van het Haaglanden Medisch Centrum gewerkt. De ervaring die ik daar heb opgedaan, komt nog steeds goed van pas in de huisartsenpraktijk. 

Ik heb de huisartsenopleiding aan het LUMC gevolgd. Sinds 2021 ben ik huisarts. Ik heb eerst in de regio Den Haag gewerkt als waarnemend huisarts. Sinds kort ben ik verhuisd naar Hilversum en werk ik op verschillende plekken in de regio.

Ik geniet enorm van de mooie omgeving hier. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of met de gravelbike de hei op.

Als huisarts vind ik het belangrijk dat er een veilige, open sfeer heerst. Waarbij ik goed probeer te luisteren naar uw hulpvraag en waarbij we samen kijken naar wat voor u de beste vervolgstappen zijn. 

Per oktober zal ik in deze praktijk aan de slag gaan. Ik kijk hier erg naar uit.