Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Welkom Rens!

Ons team wordt vanaf 1 februari 2022 versterkt met een nieuwe huisarts: Rens Bexkens. In de aankomende maanden worden zijn werkdagen uitgebreid naar twee vaste dagen in onze praktijk. 

Wij zijn erg blij met zijn komst en wensen hem veel werkplezier binnen onze praktijk!

Graag stelt hij zich even voor.

Mijn naam is Rens Bexkens, 34 jaar en sinds twee jaar vader van een zoon. Ik heb een voorliefde voor voetbal en in mijn vrije tijd kun je mij zien hardlopen in het Flevopark in Amsterdam. 

Na de studie Geneeskunde aan het AMC ben ik de Atlantische Oceaan overgestoken om onderzoek te verrichten naar elleboogblessures bij jonge sporters. Na terugkomst in Nederland heb ik het patiëntencontact in de kliniek weer opgezocht. Met veel plezier heb ik als arts gewerkt in het Tergooi Ziekenhuis (Hilversum) op de afdeling Orthopedie en in het MC Slotervaart (Amsterdam) bij de beschouwende vakken (Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten). Deze opgedane ervaring komt dagelijks nog van pas in de huisartsenpraktijk.

Uiteindelijk heeft de veelzijdigheid van het huisartsenvak ervoor gezorgd dat ik hiervoor heb gekozen: patiënten van jong tot oud, diverse ziektebeelden en langdurige behandelrelaties. Hierbij zijn laagdrempeligheid en continuïteit van hoge kwaliteit van zorg belangrijke pijlers voor mij. Eind januari 2022 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond en per februari zal ik werkzaam zijn in Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.