Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Laboratorium: Online afspraken maken

Patiënten kunnen online afspraken maken bij poli bloedafname en -posten van het Tergooi ziekenhuis
Vanaf dinsdag 11 augustus 2020 kunnen patiënten ook online een afspraak maken bij de poli bloedafname en de posten in de regio. Sinds de zorg na de Corona lockdown weer is opgestart, werkt de bloedafname op afspraak. Zo kunnen de aantal afnames gereguleerd worden en zorgen dat er geen volle wachtruimtes ontstaan.

Mijn Tergooi
Patiënten die van hun huisarts of verloskundige een verwijzing hebben gekregen of via de polikliniek het verzoek hebben gekregen bloed te laten afnemen kunnen online een afspraak maken.

U kunt inloggen in het patiëntenportaal Mijn Tergooi. Er zijn twee opties om in te loggen:

  • U wordt doorverwezen door de medisch specialist: met DigiD. Hiermee komt u direct in uw eigen MijnTergooi-omgeving.
  • U wordt verwezen door de huisarts of verloskundige: met het ZorgDomein-nummer en uw Burgerservicenummer. Hierbij komt u alleen bij de webpagina om een afspraak te maken.

Hulp bij inloggen
Mocht u er niet uitkomen met het inloggen, kunt u contact opnemen met de Helpdesk Digitale zorg: www.helpdeskdigitalezorg.nl of 085-1304575.

Openingstijden
Op www.tergooi.nl/bloedafname staan de actuele openingstijden van de bloedafnamepoli’s in Tergooi en de locaties in de regio. Vanwege de beperkte openstelling van de posten is het goed om deze website regelmatig te raadplegen.