Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382 LR Weesp

Jonkheer Huydecoperstraat 1a

1393 NV Nigtevecht

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:00

Over infectieziekten

Hoe is het om een infectieziekte door te maken? Waar loop je als patiënt tegenaan? En wat zijn tips voor mensen die nu met die ziekte te maken krijgen? Samen met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft Thuisarts.nl een nieuwe serie korte video’s gemaakt over verschillende infectieziekten.

In de video’s vertellen patiënten over hun ervaringen met een infectieziekte en geven deskundigen uitleg en advies. Hoe is het om een meningokokkeninfectie te hebben? Wat gaat er door je heen als je baby kinkhoest heeft? En wat doe je als je in Zuid Amerika door een hond wordt gebeten? In de video’s zie je wat het is en ook hoe je het kunt voorkomen.

De nieuwe video’s gaan over de volgende onderwerpen:

Buikgriep peuters (rota)

GAS (Groep A streptokok)

Gordelroos

Griepprik voor wie?

Griepprik, waarom?

Hondsdolheid

HPV-vaccinatie

Kinkhoest bij baby

Mazelen

Meningokokken

Veteranenziekte

Vijfde ziekte