Afspraak maken of spoed

0294-20 00 20

Korte Muiderweg 2a

1382LR Weesp

Elke werkdag open van

Maandag - Vrijdag 8:00 - 17:30

Praktijk nieuws

Zwangerschapsverlof & Waarneming

Vanaf 1 juli tot november 2020 is huisarts Digna Gooiker met zwangerschapsverlof.

Tijdens haar afwezigheid zal haar collega, Evelyne de Kluiver, 3 dagen waarnemen bij ons in de praktijk.
Wij zijn blij dat zij ons team in deze periode komt versterken.

Zij stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Evelyne de Kluiver, 36 jaar oud, gehuwd en moeder van twee kleine meisjes. Nadat ik enkele jaren in de kindergeneeskunde actief ben geweest, ben ik sinds 2017 werkzaam als waarnemend huisarts. Eerst in Amsterdam en sinds vorig jaar in de Gooi en Vechtsreek waar ik inmiddels ook woon. Vanaf juli werk ik drie dagen per week in Huisartspraktijk Vechtrijk. Als waarnemer vind ik het belangrijk om te zorgen voor continuïteit van zorg in de praktijk. Ondanks de afwezigheid van vertrouwde gezichten, wil ik een veilige omgeving en professionele zorg bieden aan alle patiënten.